De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Groen grillen

Het recept was toegevoegd aan uw favorieten.

Toon favorieten

Het recept was verwijderd uit uw favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ingrediënten

groene paprika's groene paprika
mini romana sla mini romana sla
sperziebonen sperziebonen
prei prei
broccoli broccoli
groene asperges groene asperges
courgettes courgette
Padron pepers Padron peper

Groen grillen

Geliked! 😁

Disliked 😔

Fout opgetreden. Probeer opnieuw!

10 min
(9)

Bereidingswijze

Gevulde groene paprika

Gevulde paprika met couscous, fijngesneden peterselie en munt, limoensap, witte druiven en fijngesneden groene olijven. Leg de gevulde paprika op aluminiumfolie en vouw een pakketje. Rooster de gevulde paprika 5 minuten.

Gegrilde romanasla

Halveer een romanasla en smeer de snijvlakken in met olijfolie. Rooster de romanasla 3 minuten en breng op smaak met zeezout en peper.

Ham-preirolletjes met sperziebonen

Halveer de prei in de lengte en kook de lange repen 1 minuut. Kook de sperziebonen beetgaar, wikkel er een half plakje gedroogde ham om en wikkel er vervolgens een prei-reepje om. Rooster de ham-preirolletjes 3 minuten rondom.

Gegrilde broccoli

Snij de broccoli in de lengte in plakken. Kook de broccoli 2 minuten. Smeer de plakken licht in met kruidenolie en rooster ze 2 minuten per kant. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas.

Gegrilde asperges

Kook de groene asperges 30 seconden. Rijg 6 groene asperges aan een spies en smeer ze licht in met kruidenolie. Rooster de spies 2 minuten per kant.

Courgette met geitenkaas

Snij de courgette in schuine plakken. Smeer de plakken licht in met kruidenolie en rooster ze 2 minuten per kant. Strooi er vervolgens verkruimelde geitenkaas over en verse tijmblaadjes.

Gegrilde Padron pepers

Smeer de pepers licht in met olijfolie en rooster ze 2 minuten rondom. Bestrooi de pepers voor het serveren met grof zeezout.

Bekijk ook onze andere zomerse recepten en bbq recepten