De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Meatloaf-gehaktbrood van fazant en gehakt met herfstgroenten, geserveerd met Hasselback Potatoes en trostomaten uit de oven.

Het recept was toegevoegd aan uw favorieten.

Toon favorieten

Het recept was verwijderd uit uw favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ingrediënten

500 g g fazantfilet fazantfilet
(gemarineerd)
1 kg kg gehakt gehakt
4 beschuit beschuit
5 el el ketjap ketjap
2 uien ui
2 eieren ei
100 g g spek spek
3 el el ketchup ketchup
3 el el sambal sambal
400 g g tomaten tomaat
450 g g Hasselback Potatoes Hasselback Potatoes
200 g g wortels wortel
200 g g knolselderij knolselderij
2 rode uien rode ui
4 el el olijfolie olijfolie
zout zout
peper peper
augurken augurk

Meatloaf-gehaktbrood van fazant en gehakt met herfstgroenten, geserveerd met Hasselback Potatoes en trostomaten uit de oven.

Geliked! 😁

Disliked 😔

Fout opgetreden. Probeer opnieuw!

1:30 h
(7)

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.

Snij de fazantfilet in blokjes van 0,5 cm. Doe in een kom samen met het rundergehakt. Snipper de uien en voeg samen met de eieren, de ketchup en de sambal toe. Verkruimel de beschuiten en kneed het gehakt door. Voeg royaal zout en peper toe. Bekleed een cakeblik met bakpapier en doe het gehaktmengsel erin.

Schil de wortels en de knolselderij. Snij de wortels en knolselderij in grove stukken en leg op een bakplaat bekleed met bakpapier. Verwijder het buitenste schilletje van de rode uien. Snij de rode uien in kwarten. Besprenkel de wortels, knolselderij en uien met 4 eetlepels olijfolie, zout en peper. Bak de Hasselback Potatoes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster het gehaktbrood onderin de oven en de bakplaat met groenten bovenin de oven 30 minuten. Haal het gehaktbrood uit de oven. Het vocht dat uit het vlees komt kun je uit de vorm afgieten. Keer het gehaktbrood om op de bakplaat met groenten. Verdeel de plakjes ontbijtspek over het gehaktbrood. Verdeel de trostomaten over de bakvorm. Doe de bakplaat met het gehaktbrood en de groenten nog 15 minuten terug in de oven. Snij het gehaktbrood in plakjes en serveer met de groenten en de Hasselback Potatoes.

Tip: Lekker met augurkjes en mosterdmayonaise.