De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Kerst dessert

Een spectaculair kerstdessert of nagerecht tijdens kerst kan niet ontbreken bij uw kerstdiner. Lidl heeft talloze feestelijke kerst desserts voor u samengesteld. Kiest u dit jaar voor tiramisu, crème brûlée, chocolade mousse, kersttaart of voor bavarois als kerst dessert? Het kerstdiner wordt gegarandeerd genieten!

Kersttaart

Afsluiten in style doe je met een kerstaart! Kiest u als dessert voor kerst een taart? Taarten zijn er in verschillende smaken en vormen. Gaat u voor een dripcake, tulband of een brownietaart tijdens het kerst dessert?

Chocolademousse

Het kerst dessert is vaak de topper van de avond! En met een chocolademousse zit u altijd goed. Kiest u voor een witte chocolademousse of liever met melkchocolade tijdens het kerst dessert? Bekijk alle chocolademousse recepten voor tijdens het kerst dessert.

Tiramisu

Een klassiek kerst dessert? Ga dan voor tiramisu tijdens het kerst dessert! Lidl heeft heel veel feestelijke dessert kerstrecepten. Gaat u voor een chocolade tiramisu of liever een tiramisu met rood fruit tijdens het kerst dessert?

Kerst dessert in een glaasje

Een verrassing in een glaasje als kerst dessert! Wist u dat u heel veel verschillende kerstrecepten in een glaasje kunt maken? Bekijk hier al onze kerstrecepten in glas voor tijdens het kerst dessert!

Kerst digestief

Lekker lux natafelen met kerst doe je met een kerst digestief! Sluit uw kerstdiner eens af met een drankje! Maar dan met een twist! Kies bijvoorbeeld voor een speciale koffie, een choco espresso martini of een affogato dubbele espresso tijdens het kerst dessert. Serveer er bonbons bij en geniet lekker na!