De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Kersthoofdgerechten

Dan is het zover, het hoofdgerecht kerst! Het klapstuk van de avond. Het gerecht waar nog kerstdagenlang over gepraat gaat worden. Staat u ook al te springen om een geweldig kerstdiner te geven? Van bavette, beenham, rosbief en carpaccio tot aan sushi en gevulde portobello! Voor ieder wat wils en ontdek uw kerst hoofgerecht! Laat Lidl u inspireren met feestelijke recepten voor uw hoofdgerecht kerst.

Kerst hoofdgerecht met vlees

Kiest u voor een kerst hoofdgerecht vlees? Ontdek dan alle vleeshoofdgerechten zoals een stoofpotje rundvlees, draadjes vlees, kalkoen, ossenhaas of rollade. Of kiest u voor een risotto met vlees of bladerdeeghapjes? Serveer het kerst hoofdgerecht vlees met verse groenten en kleurrijkste aardappelen. Combineer de heerlijkste wijnen bij uw kerst hoofdgerecht vlees en maak het gerecht compleet.

Kerst hoofdgerecht met vis

Bent u opzoek naar een kerst hoofdgerecht vis? Maak uw kerstdiner compleet met een heerlijke verrassing uit de zee! Gaat u voor een stukje kabeljauw, lekkere zalmcarpaccio, zalm rollade of voor een overheerlijke pasta met vis? Serveer met de beste wijnen en maak een heerlijk combinatie, zodat uw kerst hoofdgerecht vis nog lekkerder zal smaken.

Vegetarisch Kerst hoofdgerecht

Minder vlees eten tijdens de feestdagen? Kies voor een heerlijk vegetarisch hoofdgerecht kerst. Van Wellington van paddenstoelen, groentetaart en gevulde champignons tot aan een overheerlijke quiche. Vlees en vis hoeft u niet te missen met deze heerlijke vegetarische hoofdgerecht kerst recepten. Ontdek en raak geïnspireerd!

Feestelijk gourmet

Een klassiek hoofdgerecht kerst? Ga gourmetten met kerst! Bij Lidl koopt u de lekkerste gourmetschotels. Kies jij voor vis, vlees of vega? Gourmetten met kerst is een traditie. Breng variatie aan met onderstaande recepten en maak een avond waar nog lang over gepraat zal worden.

Kerst fondue topper!

Wie wil nou niet met Kerstmis als hoofdgerecht genieten van een heerlijke fondue kerst? Kies bijvoorbeeld voor een recept met spinazie en gorgonzola of dip diverse groenten in een kaasfondue met 3 kazen. Wat is uw favoriet?