De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Kerst hoofdgerechten

Dan is het zover, het hoofdgerecht tijdens kerst! Het klapstuk van de avond. Het gerecht tijdens kerst waar nog dagenlang over gepraat gaat worden. Staat u ook te springen om een geweldig kerstdiner te geven? Van bavette, beenham, rosbief en carpaccio tot aan sushi en gevulde portobello! Voor ieder wat wils en ontdek uw kerst hoofgerecht! Laat Lidl u inspireren met feestelijke kerstrecepten voor uw hoofdgerecht tijdens kerst.

Kerst hoofdgerecht met vlees

Kiest u voor een kerst hoofdgerecht met vlees? Ontdek alle vlees kerst hoofdgerechten zoals een stoofpotje rundvlees, draadjes vlees, kalkoen, ossenhaas of rollade. Of kiest u voor een risotto met vlees of bladerdeeghapjes? Serveer het kerst hoofdgerecht met vlees met verse groenten en kleurrijkste aardappelen. Gaat u voor klassiek en traditioneel? Met de talloze kerst hoofdgerecht recepten zit er vast een pronkstuk tussen waar u van kunt genieten.

Kerst hoofdgerecht met vis

Bent u op zoek naar een kerst hoofdgerecht met vis? Maak uw kerstdiner compleet met een heerlijke verrassing uit de zee! Gaat u voor een stukje kabeljauw, lekkere zalmcarpaccio, zalm rollade of voor een overheerlijke pasta met vis?
Vis is fantastisch om te serveren met kerst en een favoriet van velen! Dus serveer eens een kerst hoofdgerecht met vis.

Vegetarisch Kerst hoofdgerecht

Liever een vegetarisch hoofdgerecht tijdens de feestdagen? Dat is geen probleem, want de vegetarische kerst hoofdgerecht recepten heeft u zo een prachtig vegetarisch gerecht geserveerd! Kies voor een heerlijk vegetarisch hoofdgerecht kerst zoals een Wellington van paddenstoelen, groentetaart en gevulde champignons tot aan een overheerlijke quiche. Vlees en vis hoeft u niet te missen met deze heerlijke vegetarische hoofdgerecht tijdens kerst.

Feestelijk gourmet tijdens Kerst

Een klassiek hoofdgerecht tijdens kerst? Ga gourmetten met kerst! Bij Lidl koopt u de lekkerste gourmetschotels. Kies jij voor vis, vlees of vega? Gourmetten met kerst is een traditie tijdens kerst. Breng variatie aan met onderstaande kerstrecepten en maak een avond waar nog lang over gepraat zal worden.

Kerst fondue recepten

Wie wil nou niet genieten van een heerlijke fondue tijdens kerst? Kies voor een fondue recept met spinazie en gorgonzola of dip diverse groenten in een kaasfondue met 3 kazen. Wat is uw favoriete fondue recept?