De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Kerstvoorgerechten

Niets is beter om de avond goed te openen met een kerst voorgerecht. Maak indruk op uw gasten en serveer de mooiste en lekkerste gerechten. Proost op elkaar en geniet van al het moois wat komen gaat. Stem het menu af met een een voorgerecht kerst dat past bij de rest van de gerechten. Gaat u voor culinair of kiest u voor eenvoudige voorgerechten kerst? Ontdek het en laat u inspireren.

Kerst voorgerecht met vlees

Een kerstdiner om uw vingers bij af te likken begint met een heerlijk kerst voorgerecht vlees. Kiest u voor een kerst voorgerecht vlees, zoals ragout of carpaccio? Wilt u echt uitpakken en er een culinaire showstopper van maken om het kerst diner te openen? Of kiest u liever voor eenvoudige voorgerechten kerst? Laat u inspireren door de smaakvolste voorgerechten kerst.

Kerst voorgerecht met vis

Licht beginnen met vis? Serveer de beste wijnen bij het kerst voorgerecht vis en trap de avond af in stijl. Ontdek onze heerlijkste en inspirerende recepten zoals, garnalencocktail, zalmbonbons en kreeftrecepten.

Vegetarisch Kerst voorgerecht

Pak het dit jaar helemaal anders aan en start met een voorgerecht vegetarisch kerst. Gaat u voor klassieke stoofperen, gevulde eieren of een heerlijke gazpacho? Of maak het nog feestelijker met een kerstsalade of bietencarpaccio.

Kerst soep als voorgerecht

Een soep als voorgerecht met Kerst valt bij iedereen in de smaak. Gaat u dit jaar voor de tomatensoep, courgettesoep of champignonsoep? Of gaat u net een stapje verder en kiest u voor broccolisoep, mosterdsoep of pastinaaksoep?