De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Gegrilde bio runderchipolata’s met een salade van gegrilde venkel, granaatappel, lente-ui, groene asperges en sinaasappel

Het recept was toegevoegd aan uw favorieten.

Toon favorieten

Het recept was verwijderd uit uw favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ingrediënten

2 venkels venkel
500 g g groene asperges groene asperges
4 lente-uien lente-ui
olijfolie olijfolie
zout zout
peper peper
2 sinaasappels sinaasappel
10 g g peterselie peterselie
1 granaatappels granaatappel
2 el el pesto pesto
8 bio runderchipolata’s bio runderchipolata’s

Gegrilde bio runderchipolata’s met een salade van gegrilde venkel, granaatappel, lente-ui, groene asperges en sinaasappel

Geliked! 😁

Disliked 😔

Fout opgetreden. Probeer opnieuw!

30 min
(86)

Bereidingswijze

Verhit een grillpan zonder olie of boter.

Verwijder de onderkant van de venkelknollen en snij de groente in 8 parten. Verwijder 2 cm van de onderkant van de groene asperges. Halveer de lente-uien. Besprenkel de groenten met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Gril de groenten totdat ze gaar zijn en er mooie grillstrepen te zien zijn.

Schil de sinaasappels en verdeel in parten. Hak de peterselie grof. Halveer de granaatappel overlangs. Houd een helft boven een diepe kom en tik met een houten lepel tegen de schil, let op uw handen. Blijf rondom tikken en de pitjes vallen er vanzelf uit. Doe dit ook met de andere helft.

Meng alle gegrilde groenten in een saladeschaal samen met de granaatappelpitjes en sinaasappelparten. Breng op smaak met pesto en peterselie.

Besprenkel de worstjes met olijfolie. Gril de chipolataworstjes in 8 minuten gaar, keer regelmatig. Serveer de warme gegrilde runderchipolataworstjes met de gegrilde groentesalade.