De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Herfst Focaccia

Het recept was toegevoegd aan uw favorieten.

Toon favorieten

Het recept was verwijderd uit uw favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ingrediënten

500 g g broodmix broodmix
350 ml ml water water
(lauwwarm)
4 el el olijfolie olijfolie
1 rode uien rode ui
150 g g kaas kaas
100 g g salami salami
10 g g tijm tijm
10 g g rozemarijn rozemarijn
100 g g notenmix notenmix
100 g g oesterzwammen oesterzwam

Herfst Focaccia

Geliked! 😁

Disliked 😔

Fout opgetreden. Probeer opnieuw!

30 min
(26)

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Volg de aanwijzingen op de verpakking van de broodmix; meng 350 ml lauwwarm water met 2 eetlepels olijfolie en de broodmix. Kneed het deeg 4 minuten stevig door met de hand of met een mixer met deeghaken. Leg het deeg in een schone kom en dek af met plasticfolie. Laat 30 minuten rijzen op een tochtvrije plaats.Maak intussen de ui schoon en snij de ui in ringen. Rasp de herfstkaas en snij de lamssalami in plakken. Ris de naaldjes en takjes van de tijm en de rozemarijn. Hak de mixed nuts grof. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Bestrooi je werkvlak met wat bloem. Haal het deeg uit de kom. Kneed het deeg opnieuw door. Voeg de helft van de mixed nuts, rozemarijn en tijm toe aan het deeg. Maak een dun vierkant brood van ongeveer 2 cm hoog en leg op de bakplaat. Dek het deeg losjes af met plasticfolie. Laat nog een keer 45 minuten rijzen op een warme tochtvrije plek.

Als het deeg 45 minuten heeft gerezen verdeel je de uien, lamssalami, herfstkaas, oesterzwammen, tijm, rozemarijn en de mixed nuts over het brood. Besprenkel het brood met 2 eetlepels olijfolie. Bak het brood in het midden van de oven in 40 minuten bruin en gaar.