De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Kerstnagerechten

Een spectaculair kerstdessert of nagerecht kerst kan niet ontbreken bij uw kerstdiner. Lidl heeft talloze feestelijke nagerechten voor u samengesteld. Kiest u dit jaar voor tiramisu, crème brûlée, chocolade mousse, kersttaart of voor bavarois? Het wordt gegarandeerd genieten!

Kersttaart

Kiest u als nagerecht voor kerst een taart? Taarten zijn er in verschillende smaken en vormen. Gaat u voor een dripcake, tulband of een brownietaart?

Chocolademousse

Het kerstdessert is vaak de topper van de avond! En met een chocolademousse zit u altijd goed. Kiest u voor een witte chocolademousse of liever met melkchocolade? Bekijk alle chocolademousse recepten.

Tiramisu

Een klassiek kerst dessert? Ga dan voor tiramisu! Lidl heeft heel veel feestelijke dessert recepten. Gaat u voor een chocolade tiramisu of liever een tiramisu met rood fruit?

Kerst dessert in een glaasje

Een verrassing in een glaasje! Wist u dat u heel veel verschillende recepten in een glaasje kunt maken? Bekijk hier al onze recepten in glas!

Kerst digestief

Sluit uw kerstdiner eens af met een drankje! Maar dan met een twist! Kies bijvoorbeeld voor een speciale koffie, een choco espresso martini of een affogato dubbele espresso.