De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Zomer BBQ-gerechten

In de zomer mag genoeg inspiratie voor BBQ-recepten natuurlijk niet ontbreken. Want met mooi weer is er niets leukers dan heerlijk samen BBQ’en. En omdat er ontzettend veel mogelijk is op de BBQ, biedt Lidl u heel veel zomerse BBQ-recept inspiratie. Zo kunt u goed voorbereid van start. Of u nu van vlees, vis of vegetarische gerechten houdt, er is voor ieder wat wils. En vergeet ook zeker niet de BBQ goed af te sluiten met een zomers dessert. Bekijk snel alle zomerse BBQ-recepten en maak van elke zomerse avond een feest. 

BBQ-recepten met vlees

Wie aan BBQ denkt, denkt als eerste aan BBQ-vlees zoals spareribs, kipsaté en hamburgers. Bij Lidl kunt u terecht voor verschillende soorten vlees voor op de BBQ. Of aan heerlijke BBQ spiesjes: gegrilde stukjes vlees of groenten die perfect zijn voor een zomerse maaltijd in de buitenlucht. Er is genoeg keuze voor iedereen! Laat u inspireren met deze heerlijke BBQ-recepten met vlees.

BBQ-recepten met vis

Barbecueën met vis is een geweldige manier om uw zomerse maaltijden op te frissen. Vis is een gezonde en smakelijke optie die perfect past bij de zomerse sfeer. Probeer eens gegrilde zalm, tonijn of garnalen met een knapperige salade en een koud drankje voor een ultieme zomerse maaltijd. 

Vegetarische BBQ gerechten

Liever wat minder BBQ-vlees tijdens de BBQ? Ontdek dan snel onze vegetarische BBQ-recepten met o.a. Chef Select vleesvervangers en dé beste groente en fruit.

BBQ-assortiment

Bovenstaande BBQ recepten bereiden je voor op een barbecuefeest. Of u nu op zoek bent naar smakelijk BBQ vlees, BBQ sauzen of gegrilde groenten en zalm op de BBQ. Lidl heeft verschillende BBQ-recepten. Geniet van een heerlijke bavette of sparerib op de BBQ of een gegrilde zalm op de BBQ. Serveer dit met een heerlijke zomerse salade en maak de BBQ helemaal compleet. Maak de BBQ onvergetelijk met de BBQ-recepten van Lidl. Bekijk ook ons BBQ assortiment voor alle ingrediënten.