De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Zomer BBQ-gerechten

In de zomer mag genoeg inspiratie voor BBQ-gerechten natuurlijk niet ontbreken. Want met mooi weer is er niets leukers dan heerlijk samen BBQ’en. En omdat er ontzettend veel mogelijk is op de BBQ, biedt Lidl u heel veel zomerse BBQ-recept inspiratie. Zo kunt u goed voorbereid van start. Of u nu van vlees, vis of vegetarische gerechten houdt, er is voor ieder wat wils. En vergeet ook zeker niet de BBQ goed af te sluiten met een zomers dessert. Bekijk snel alle zomerse BBQ-gerechten en maak van elke zomerse avond een feest. 

BBQ-recepten met vlees

Wie aan BBQ denkt, denkt als eerste aan BBQ-vlees zoals spareribs, kipsaté en hamburgers. Bij Lidl kunt u terecht voor verschillende soorten vlees voor op de BBQ. Er is genoeg keuze voor iedereen! Laat u inspireren met deze heerlijke BBQ-recepten met vlees.

BBQ-recepten met vis

Maak de BBQ veelzijdig met een stukje vis! Wat dacht u van zalm op de BBQ, gegrilde dorade of smaakvolle garnalenspiesjes? Bekijk alle heerlijke vis BBQ-recepten!

Vegetarische BBQ gerechten

Liever wat minder BBQ-vlees tijdens de BBQ? Ontdek dan snel onze vegetarische BBQ-recepten met o.a. Chef Select vleesvervangers en dé beste groente en fruit.